Ionic Takrenslanse Komplett med Teleskopmast-pumpe


Varenr.
74006-
Enhet
Stk
Pris
kr 119 980 Eks. MVA

Rask, effektiv og trygg metode for takvask!


Det å rense tak er vanligvis en tidkrevende og ikke minst risikofylt jobb!

Opp i lift, eller stige. På med sikringsutstyr, det blir glatt og ekkelt å jobbe i sånne høyder. Kanskje er det vanskelige utbygg som gjør det ekstra utfordrende å rengjøre.


Alle disse utfordringene slipper du med Ionic Takrenslanse, her får du et komplett system med teleskop-takrenslanse og teleskopmastpumpe som gir deg en arbeidslengde eller høyde på opptil hele 19 m!  


Et supert supplement for de som driver mye med fasadevask!


Dette er en høytrykklanse i høykvalitets-karbonfiber med roterende turbo-dyser som du enkelt kan styre og manøvrere fra bakkeplan, trygt og utrolig effektivt! De roterende turbo-dysene gir deg ekstra renseeffekt og gjør det også mulig å fjerne mose og alger. For å stabilisere lansen så kommer dette systemet komplett med en hydraulisk teleskopmastpumpe som gir deg god arbeidshøyde og som sikrer stangen.

Når taket er ferdig rengjort, er det bare å hekte lansen av masten og så kan du bruke den som en vanlig høytrykklanse med teleskopfunksjon, slik at du enkelt kan rengjøre og spyle resten av bygningen. Smart!


Se hvordan det funker og få smarte tips i videoene nederst!


Fordeler:

  • Enkel og trygg metode for takrens. Du slipper selv å måtte opp i høyden med sikring eller å måtte leie inn lift eller stilas

  • Raskt og effektivt. Enkelt system som er rask å sette opp og manøvrere. En av de raskeste metodene for å rense tak

  • Miljøvennlig, kjemikaliefri rengjøring

 

Du trenger også:

  • Høyttrykkspyler som kan gi 200bar / 2900psi. Vi anbefaler Foma Benz, den har perfekt trykk til denne lansen. Foma Benz har i tillegg en turtallsjustering som gjør at du kan finjustere trykket. Praktisk når du skal rengjøre fasaden i etterkant f.eks. 

  • Takrennerensesett. Er det mye mose og algevekst på taket er det absolutt praktisk å ha et takrennerensesett i tillegg. Det blir mye skitt og bøss som havner i takrennen. Da er det praktisk med et takrennerensesett, så slipper du å måtte opp i stige for å rense takrennene

Leasing:

  • Vi vet at mye av dette utstyret definitivt er en investering, derfor tilbyr vi også leasingavtaler på de større systemene. Når siste innbetaling er gjennomført, er utstyret ditt til odel og eie. Kontakt oss for mer informasjon.

Prod.info:

Ionic Takrenslanse kommer komplett med:

  • Teleskop takrenslanse på 19 meter. Laget i karbonfiber som gjør den lett og enkel å manøvrere

  • Teleskopmastpumpe med 30° justerbar vinkel som gjør det enkelt å justere vinkelen eller høyden mens du rengjør. Se bilder

  • Fjernkontroll som enkelt lar deg justere masten mens du står og jobber. Masten har også en manuell kontroll montert på selve mastpumpen. Se bilder

 

 
h

Relaterte produkter

Rabatt %
-35%
kr 43 573 kr 28 286 Eks. MVA
Ionic QuattRo DI 2-Set
kr 17 390 Eks. MVA
Unger Nlite Power Brush fasade 28 cm NFF28
Rabatt %
-20%
kr 1 133 kr 906 Eks. MVA