Butikken i Oslo har flyttet!

 


Hvor: Gamle Leirdalsvei 20 Alna
Åpningstider: man-fre 08-16 Endelig har både butikken og lageret vårt blitt samlet under ett tak i splitter nye lokaler midt i smørøyet rett bak IKEA på Alna ved E6!

Det vil si at butikken i Schweigaarsgate 34F på Grønland har flyttet til Gamle Leirdalsvei 20 på Alna, og det vil ikke være mulig å handle i butikken på Grønland lenger.


Butikken på Alna har de samme kjente ansiktene og det samme fantastiske utvalget av alt man kan ønske seg og trenger til renhold og vinduspuss. Stikk innom for en kopp kaffe akkurat som før, og ikke minst for å se de supre, nye lokalene våre! 


Nye NSP.jpg

GL20 2.jpg

GL20 1.jpg

GL20.jpg

 

Hvorfor har vi flyttet?


Som de fleste sikkert har opplevd så blir det vanskeligere å komme inn i Oslo sentrum, det blir mer bilfrie soner og det skal bygges mer boliger.
Det vil si at bygget vi holder til i nå skal rives. 

Men det har gitt oss muligheten til å finne den optimale plasseringen, og vi håper det blir lettere for alle av våre kunder med nye lokaler på Alna!

Da får vi også samlet og utvidet butikken, samtidig som både lager og serviceverksted kommer under samme tak. 
Så mye mer praktisk!

Vi er så takknemlige for samarbeidet med dere alle og vi er sikre på at dette kommer til å bli en kjempe forbedring.

De nye lokalene er supre å ha som et samlingspunkt for alle dere som driver med renhold og vinduspuss, hvor man kan stikke innom og få seg en kopp kaffe og en fagprat i tillegg til å få tak i alt hva man trenger til renhold.

Det vil bli akkurat som før, med stort sortiment, fokus på nyheter, spre kunnskap og vi vil holde kurs og demodager, forskjellen er at det er i freshe nye lokaler.


Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt på telefon 417 31 000