79101-.jpg

Softwash Basic Startpakke


Varenr.
79101-
Enhet
Pakke
Pris
kr 12 490 Eks. MVA

Normalpris over 16 000,-


Genial startpakke for deg som ønsker å starte med Softwash.

Her får du virkelig mye for pengene! 


Kraftig Solo-ryggsprøyte med tank på hele 20 liter. Egenvekten er kun 5,2 kg og den har polstret bæreramme og brede skulderstropper.

Ryggsprøyten har en 2-trinns pumpe som gir deg fra 2,5 bar og opptil 4,3 bar på makstrykk.
Den er batteridrevet og kommer med 12 volts litiumbatteri og lader, som gir deg en arbeidstid på opptil 5t. Det tar 5t å lade opp batteriet.


Du får også et kjemikaliebestandig dysesett med 2 stk Fan-jet spraydyser, som gjør det enkelt å påføre softwashprodukter på fasader, tak og vinduer. De kan til og med brukes til impregnering! Superkjekt om du skal impregnere større områder og ønsker et jevnt og pent resultat!


I tillegg får du også med komplett Hydra GlassFiber teleskopstang som gir deg en arbeidshøyde på opptil 11 meter! Denne kan også brukes både til klassiskvinduspuss og rentvann. Stangene kommer komplett levert med slange og kneledd


Børsten som hører med til dette settet er blant noen av de beste fasadebørstene vi har vært borti! Unger nLite NFR28 er en vinklet børste med ekstra tett bust som gjør det enkelt å komme til i hjørner og inn mot karmer etc.
Den er nylig kommet i en face-lifted versjon hvor du også får med en praktisk rinse-bar som gir deg ekstra vaskekraft og gjør det raskt og enkelt å spyle av.

 

Pakken inneholder:

 

h

Relaterte produkter

NSP Natriumhypokloritt 15% 30KG
Rabatt %
-20%
kr 1 560 kr 1 248 Eks. MVA
NSP Softwash #1 5 ltr
Rabatt %
-20%
kr 353 kr 282 Eks. MVA
NSP Softwash Skumforsterker 1 liter
Rabatt %
-20%
kr 86 kr 69 Eks. MVA