NYHET Tucker Rentvannsutstyr

Tucker hovedbilde.jpg

Kvalitetsytstyr fra USA!

Publisert:

 "Pros deserve more"Vi bare elsker mottoet til Tucker! Her har Tucker skjønt noe fundamentalt, at proffer ikke bare trenger, men fortjener mer! 
Man merker at det prinsippet har de tatt med seg når de lager utstyr. Ikke no rakkelverk, men skikkelig utstyr av solide materialer.

Ionic lager fortsatt de beste rentvannssystemene, om du spør oss, men Tucker har absolutt noe å komme med når det kommer til tilbehørs- og utstyrs-fronten!

Teleskopstengene til Tucker er laget av litt tykkere karbon enn hos andre leverandører, det gjør de stivere og mer stabile. Ikke minst så tåler de mer siden de har tykkere lag karbon.

Noe annet som er knall med stengene er klemmene!

Vi vet, det er ganske nerdete å bli gira over noen klemmer, men dere som driver med rentvann skjønner hva vi snakker om. Fins det noe mer irriterende enn en slarkete stang som ikke er stabil, fordi klemmene er av dårlig kvalitet? Da får man en dårlig dag på jobben!

 

I tillegg kommer Tucker med en del praktisk ekstrautstyr og tilbehør som vi liker. 

De har blant annet padholder som du får både hvite og brune pads til. Det er gull på vinduer som er helt inngrodd av skitt. Da går det så mye kjappere å få vekk den verste møkka om man bruker en brun pad. Eller om det er mye fugleskitt på vinduene, det fjerner du kjapt med den hvite paden. I youtube-videoen nederst i artikkelen ser du paden in action.

Det doble kneleddet er også genialt! Der kan du koble på både børste og padholder f.eks. Da slipper du å måtte ta ned stanga hver gang du trenger å bytte hode, smart!

Rinse-baren som kan monteres på børstene gir også godt med vann, den ser du også i youtube-videoen nederst i artikkelen.

 

Tucker Dobbelt kneledd Reach Around Quick Release
Rabatt %
-20%
kr 518 kr 414 Eks. MVA
Tucker Rinsebar 27 cm
Rabatt %
-20%
kr 792 kr 634 Eks. MVA
Tucker Rinsebar 43 cm
Rabatt %
-20%
kr 1 138 kr 910 Eks. MVA

 

Det vi kanskje er aller mest imponert over er børstene. Ikke de billigste på markedet, men her vet Tucker virkelig hva de driver med! Dette er noen av de beste vi har prøvd.
Gode dyser som gir en konsentrert stråle. Stabil og kompakt konstruksjon.

Børstene kommer enten som ren nylonbørste som er super til glass som rengjøres ofte. De er lette og ikke minst sklir veldig smooth over glasset.

Eller så kan man også få børster av naturfiber. Det var jo en revolusjon når det kom. Stivere og mer grov i busten, perfekt for renhold av ekstra skitne ruter. Eneste bakdelen er at naturhårene veier litt mer fordi de er tykkere og mer fyldige enn syntetiske børster. Derfor er de best på opptil 10-11 meter synes vi, ellers kan det bli litt tungt og ustabilt å føre de.

Du får også hybrid-børster. Da er ytterbusten av lengre syntetiske fibre, mens kjernen har kortere bust av naturfibre. Det beste fra to verdener! Børsten glir lett over glasset og kjennes ikke for tung ut. Samtidig så er det bare å legge litt ekstra trykk på børsten slik at naturhårene får kontakt med glasset, om det er partier som er ekstra skitne.

Disse børstene må nesten prøves selv!

Hele sortimentet finner du i butikken i Oslo.

 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål, kommentarer eller gode tips du vil dele? Ta kontakt så svarer vi deg så snart vi får mulighet.

KONTAKT OSS

Flere blogginnlegg

Unger Demodag 24.mars

Unger Demodag 24.mars

Gå ikke glipp av supertilbudene!

NYHET Tucker Rentvannsutstyr

NYHET Tucker Rentvannsutstyr

Kvalitetsytstyr fra USA!

Fasadevask

Fasadevask

Hvor ofte, hvilke metoder og hvilke typer fasader finnes?

Utstyrsguide til vinduspuss med rentvann

Utstyrsguide til vinduspuss med rentvann

Hvor mye utstyr er "nok" for å pusse vinduer med rentvannsanlegg?

Hva er egentlig rentvann?

Hva er egentlig rentvann?

Det er kort fortalt vann som er renset for alt av partikler og urenheter.